|
www.owczarek-niemiecki.ipnet.pl Forum ON
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
askad
|
Wysłany: Czw Wrz 18, 2008 10:14 am Temat postu: Mistrzostwa Świata WUSV a sprawa polska |
|
|
Ponad dwa tygodnie temu KON poinformował przewodniczącego GKSP, że są 2 wolne terminy organizacji Mistrzostw Świata WUSV w latach 2015 i 2016.
Nie wiem na co GKSP czeka - organizacja takich zawodów to ogromna szansa dla naszego kraju - również dla sędziów i pozorantów
Zamiast zająć się tą naprawdę ważną sprawą GKSP "bawi się " w lokalne gierki - m.in. torpedując zawody KON-u. To żałosne
W piśmie odwoławczym do GKSP z dn. 16 września (dotyczącym odmowy zgody na zawody Klubu) KON poinformował również GKSP, że na podziedziałkowym zebraniu Światowej Unii Owczarka Niemieckiego (WUSV) Ekwador zgłosił chęć organizacji Mistrzostw Świata w jednym z wolnych terminów Pozostał więc już tylko jeden wolny termin
I jestem ciekawa czy GKSP nadal będzie zajmować się "polityką lokalną" - ośmieszając nasz kraj w oczach zagranicznych sędziów i pozorantów zaproszonych na Mistrzostwa KON - czy też stanie wreszcie na wysokości zadania i zajmie się tym czym powinna _________________ Asia Domańska |
|
Powrót do góry |
|
|
rashka
|
Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 1:58 am Temat postu: |
|
|
Szczerze powiem, ze chyba nawet wole, zeby GKSP sie tym nie zajmowalo...
I wcale nie watpie w naszych pozorantow i zawodnikow, bo wszystko idzie do przodu, tym bardziej, ze zasza druzyna na MŚ FCI zajela 10 miejsce; mozemy byc z czego dumni! Boje sie, zeby nie bylo krachu organizacyjnego. A moze jestem az tak przewrazliwiona ? _________________ Magda Atiah |
|
Powrót do góry |
|
|
brawos
|
Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 6:09 am Temat postu: |
|
|
hmmm "polityka lokalna", " lokalne gierki" droga Asiu przeciez w GKSP jest pan Milewski "serdeczny przyjaciel" pana Czerniakowskiego, ktory to jest w Klubo Komisji oczywiscie z panem Czerniakowskim i czyzby panu Milewskiemu nie zaleazalo na rozwoju owczarka niemieckiego itp, itd na zjednoczeniu, na wspolpracy jakos kompletnie mnie to nie dziwi.....a moze to ty bylas beee i trzeba ci pokazac o co tu chodzi ..... sorki ale smiac mi sie chce z tej paranoi _________________ www.brawosbis.pl
"... Bo pies to nie tylko pies, jak wiesz.
Pies to jest wszystko to, co chcesz..."
Ludwik Jerzy Kern
Ostatnio zmieniony przez brawos dnia Pią Wrz 19, 2008 7:32 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
Grandziocha
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|