Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Basia i V
|
Wysłany: Pon Wrz 22, 2008 9:58 pm Temat postu: Seminarium na temat odchowu szczeniat. |
|
|
W styczniu przyszlego roku odbedzie sie seminarium z Turid Rugaas na temat: szczenieta i młode psy- sztuka dorastania.
Szczególy na stronie:
http://www.psiawachta.pl/a/rugaas.html _________________ Barbara Pawlik |
|
Powrót do góry |
|
|
Natalka&Goldi
|
Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 6:47 pm Temat postu: Re: Seminarium na temat odchowu szczeniat. |
|
|
Czy ktoś się wybiera?
Ja raczej nie, jak coś. _________________ Natalia Seta razem z Yvo Guapass i vel Kaja
Owczarek to charakter nie wygląd! |
|
Powrót do góry |
|
|
Kenzo
|
Wysłany: Nie Wrz 28, 2008 10:06 am Temat postu: |
|
|
No to kogo to obchodzi!! |
|
Powrót do góry |
|
|
paweł dykowski
|
Wysłany: Sro Paź 22, 2008 6:23 pm Temat postu: W styczniu przyszlego roku odbedzie sie seminarium z Turid R |
|
|
Cześć Basiu.
Myślę że to bardzo ciekawy temat. Wbrew pozorom i wielu opiniom,uważam że to naprawdę sztuka. Zdradzisz nam trochę więcej szczegółów? Kim jest ten pan który poprowadzi to spotkanie, gdzie to dokładnie będzie?
Pozdrawiam,Paweł |
|
Powrót do góry |
|
|
Basia i V
|
Wysłany: Sro Paź 22, 2008 8:11 pm Temat postu: |
|
|
Ja nie jestem organizatorem, tylko "przekaznikiem". Sama jestem zainteresowana, bo moze bede miala w przyszlosci szczeniaka . Wiem tylko tyle, ile jest na stronie podanej powyzej. Psia Wachta organizowala juz m.in. seminaria z Inki Sjosten (Szwecja), z Emilie Prytz (Norwegia)- i musze przyznac, ze warto na nich bylo byc. Dlatego mam nadzieje, ze i tym razem bedzie ciekawie. _________________ Barbara Pawlik |
|
Powrót do góry |
|
|
Basia i V
|
Wysłany: Sro Gru 10, 2008 8:09 pm Temat postu: |
|
|
Podnoszę temat, bo zgłoszenia będą przyjmowane tylko do 15. 12.2008 (do poniedziałku). Podobno do tej pory zgłosiło ok. 60 osób. _________________ Barbara Pawlik |
|
Powrót do góry |
|
|
|