Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pumagr
|
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 10:44 am Temat postu: |
|
|
Jak widać jednak nie zabiegamy o profity liczy się biurokracja !!! inni potrafią a my jak zwykle sto lat za murzynami ! _________________ Grażyna Ciesielska Rudasz |
|
Powrót do góry |
|
|
Demarko
|
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 9:44 pm Temat postu: |
|
|
A co będzie Grażynko jak na przegląd hodowlany przyjdzie DON z oceną hodowlaną uzyskaną u sędziego "wielorasowca" w 2010 ? Niemożliwe ? _________________ Marek Dmochowski |
|
Powrót do góry |
|
|
alexandra
|
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 4:45 pm Temat postu: |
|
|
Ja tak na goraco napisze iz wczoraj w Rochlitz było zgłoszonych i wystawionych kilka długowłosych owczarków i przebiegło to bardzo naturalnie i bezproblemowo,sedziował znany wszystkim Lutz Wischalla..długowłose i krótkowłose sedziowane były na jednym ringu klasa po klasie tzn:najpierw klasa krótkowłosych a potem analogiczna długowłosych. _________________ Twoja zazdrość jest dla mnie uznaniem, twoja nienawiść jest dla mnie powodem do dumy. Jeśli mówisz o mnie żle za moimi plecami,dziekuję ci, bo znaczy to że jestem w centrum twojego życia.
" vom Haus Tchorz"
www.haustchorz.kei.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
pumagr
|
Wysłany: Wto Sty 25, 2011 2:47 pm Temat postu: |
|
|
No i wystarczy chcieć jak widać niemieccy sędziowie nie mają z tym problemu - wiadomo owczarek to owczarek bez względu na okrywę włosową _________________ Grażyna Ciesielska Rudasz |
|
Powrót do góry |
|
|
Demarko
|
Wysłany: Wto Sty 25, 2011 7:18 pm Temat postu: |
|
|
Ale to są Niemcy , sędziowie SV i znają się na owczarkach niemieckich... _________________ Marek Dmochowski |
|
Powrót do góry |
|
|
pumagr
|
Wysłany: Wto Sty 25, 2011 7:21 pm Temat postu: |
|
|
Marek nie wygłupiaj się proszę _________________ Grażyna Ciesielska Rudasz |
|
Powrót do góry |
|
|
pumagr
|
Wysłany: Wto Sty 25, 2011 8:00 pm Temat postu: |
|
|
aaaaaaaaaaaaaaa właściwie to masz racje Marku zapomniałam o pewnych sprawach _________________ Grażyna Ciesielska Rudasz |
|
Powrót do góry |
|
|
equus
|
Wysłany: Sro Sty 26, 2011 12:07 pm Temat postu: |
|
|
Komunikat oddziału Wrocław
UWAGA!
Właściele owczarków długowłosych chcący przystąpić do przeglądu kwalifikacyjnego, pilnie proszeni są o pisemne zgłaszanie się do naszego Oddziału.
Pierwszy przegląd odbędzie się po sędziowaniu owczarków niemieckich na Wystawie Międzynarodowej w Głogowie, to jest w piątek 28.01.2011. _________________ pozdrawiam Aneta&Sfora
www.equus.lh.pl
www.equus-photo.eu |
|
Powrót do góry |
|
|
pumagr
|
Wysłany: Sro Sty 26, 2011 12:47 pm Temat postu: |
|
|
Brawo Wrocław jak już pisałam chcieć to móc _________________ Grażyna Ciesielska Rudasz |
|
Powrót do góry |
|
|
Demon
|
Wysłany: Sro Sty 26, 2011 5:13 pm Temat postu: |
|
|
Dodam jeszcze, że nie ma najmniejszego problemu żeby zgłosić psa z innego oddziału (w naszym przypadku o/Szczecin). Przegląd odbędzie się bezpłatnie. _________________ Bartek Urbanik
www.owczarekniemiecki.net.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
|